top of page
Vervaet Erwin

Zoekt u een vakbekwame lasser voor de montage van een buitenhekwerk? Of zoekt u iemand voor staalwerken binnen? Dan is Erwin Vervaet uit Nazareth, Oost-Vlaanderen uw vakman aan huis voor zowel binnenwerken als buitenwerken.

AD Assebroek
VICI

Vičiūnai Group is opgericht in 1991 in Litouwen. De groep is één van de grootste en snelst groeiende producenten van surimi- en andere visproducten in Europa. ​ Onze producten worden verdeeld over meer dan 70 landen over de hele wereld. Dit onder zowel het VICI merk, als onder huismerken.

De Baets

Pleisterwerken De Baets

A.S. Giardini

Uw tuingenot, mijn passie!

SaniXL

Wij bieden professionele renovatie en installatie diensten aan met de focus op klanten tevredenheid, kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking. Onze projecten worden uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen die werken volgens ‘de regels der kunst’.

Nicotec fietsenwinkel

Fietsenwinkel Nicotec is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en herstel van alle type fietsen. Specialiteit: Moutainbike! U kan bij ons terecht voor het kopen en herstellen van elektrische fietsen.

DAK ART

10 jaar geleden heb ik bij de renovatie van mijn eigen woning de passie voor dakwerken ontdekt. Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij een gerenomeerd dakwerkersbedrijf werd het tijd om mijn eigen zaak op te starten. Samen met mijn gezworen kameraad Bram waagde ik de sprong. Dak-Art, uw dak onze kunst, daar gaan we voor.

SYNTRA WEST

Leren, durven, doen!

La Maison Blanche

Kelly & Dominique hebben al enkele jaren ervaring in wat zij doen. Daarom runnen zij naast Bistrant Gildenhuis ook La Maison Blanche. Ook daar zijn vriendelijkheid, service en de klant de absolute prioriteit! Daarnaast houden zij er aan om elke dag verse ingrediënten te gebruiken. Dagelijks worden huisgemaakte verse soep, warme gerechten en koude schotels met de meeste zorg voor u bereid. ​ Bij La Maison Blanche eet je ook je ontbijt, brunch of lunch op het leuke terras of lekker gezelli

Garage Cools

Garage Cools behoort tot de oudste Mazda-verdelers van Europa maar is vandaag een springlevend autobedrijf, gekend om haar familiale en betrouwbare service voor de verkoop, het onderhoud en het herstel van uw Mazda. Gekwalificeerde mekaniekers en carrossiers staan paraat voor de verzorging van uw wagen. Garage Cools is trots om reeds meer dan 50 jaar hoofdverdeler te mogen zijn van wellicht het betrouwbaarste automerk ter wereld.

CBFin

Met CBFin | Connecting Business to Finance krijgt Noord-West-Vlaanderen er een nieuwe accountancyspeler bij. Businesspartners Thomas Van Overbeke en Katrin Bosmans bouwen voort op jarenlange ervaring, maar weten ook goed dat de gedreven ondernemer van de toekomst veel méér verwacht van zijn of haar ‘boekhouder’. Onder het motto ‘connecting business to finance’ willen ze de brug slaan tussen de financiële data van de klant en de unieke ondernemingsopportuniteiten die hieruit aan het licht komen.

Spectrum by Goethals

Horen, zien en voelen. Het zijn 3 zintuigen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En dat weten we bij Spectrum, ook gekend als Audiovisie Goethals, maar al te goed. Daarom komen klanten al 60 jaar bij ons aankloppen voor alles wat te maken heeft met beeld en klank.

LA ANDREI

Catering

ND AUTOS
HSDeco

Wij zijn een schildersbedrijf gelegen te Assebroek (Brugge) met oog voor perfectie.

Dakwerken Serru

Herstellen en plaatsen van platte en hellende daken inwerken van veluxen opsporen van problemen

Himrey Screen

UW PARTNER IN ZEEFDRUK EN DIGITAL PRINTING

Nick Steyaert

Uw energie-specialist!

SnP Wear

SnP Wear is een dynamisch bedrijf dat staat voor kwalitatieve kledij met gepaste bedrukking of subtiel borduursel. Onze collecties spitsen zich toe op alle aspecten van het professionele en sportieve leven. Daarnaast hebben we ook een zeer uitgebreid aanbod gadgets en promotiemateriaal voor alle doeleinden.

Tri Account

U heeft beslist om een nieuwe, uitdagende wending te geven aan uw carrière? Laat ons er samen voor gaan! Wij nemen met de grootste zorg uw boekhouding in handen en vervullen alle juridische verplichtingen voor u.

Optiek Delrue

Voor de mooiste brillen en zonnebrillen moet je bij Optiek Delrue te Blankenberge zijn.

Reso Bierhandel

Drankenhandel Reso maakt onderdeel uit van de Prik & Tik drankenhandel groep. Hierdoor heb je bij ons van een exclusief assortiment aan speciale bieren, wijnen, feestelijke bubbels, aperitieven, gins, aangepaste tonics en frisdranken.

Raes Autogroep

Wij helpen jou bij de zoektocht naar de wagen van je dromen. Zekerheid. Snelle service. lokaal familiebedrijf.

Maison d'O

MAISON D'O is een privé wellness gelegen te Keiem (Diksmuide) op 5 min van de afrit Middelkerke op de A10. Het wellness complex, in een moderne architectuur, bestaat uit een sauna, stoombad met aromatherapie, infraroodwand en douchestraat en een relax- en knuffelruimte. Buiten in de tuin vindt u een jacuzzi en relaxlounge. Aangepaste muziek en verlichting brengen extra sfeer.

PEPSICO

​PepsiCo BeLux maakt onderdeel uit van de divisie Europe Sub-Saharan Africa (ESSA) van PepsiCo. Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Caleb's Kola, Cheetos, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay's, Looza, Mirinda, Mountain Dew, Naked, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks en Tropicana staat PepsiCo in België in de Top 8

Lipton Ice Tea

Al sinds 1880 is de natuur onze fabriek. Elk kopje Lipton-thee krijgt zijn kenmerkende krachtige smaak en geur door natuurlijke regen, wind en het zonlicht. Bovendien geloven we dat we niet alleen jouw dag mooier kunnen maken met elke kop thee, maar ook de toekomst van al onze theeboeren en hun gezin, en natuurlijk die van onze planeet.

Spadel

Het water en de mens, het beste van de natuur, dicht bij u.

AA DRINK

Voor elk moment in de sport heeft AA Drink de juiste sportdrank. Zowel vooraf, tijdens als na het sporten. Meer weten over onze producten, atleten en events?

LinqEurope

De beste partner voor elektrische montage.

Mevano

Mevano is gespecialiseerd in het precisie CNC draaien en frezen, dit in een grote verscheidenheid van materialen: ferro, non-ferro en kunststoffen. U kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine series en uiteraard is ook stukwerk geen probleem. Goed opgeleide vakmensen en een uitgebreid machinepark staan garant voor een constante hoge kwaliteit en snelle leveringen.

M-WINES

Verschillende Macedonische wijnen die we aanbieden scoren op de Robert Parker Wijn advocaatlijst scores van 90 tot 95/100 en dit voor wijnen die we levering inbegrepen aanbieden aan slechts 4.85 euro tot 20.90 euro per fles BTW inbegrepen ! Profiteer dus van deze uitzonderlijke goede wijn tegen zeer scherpe prijzen.

Slabinck

IJZERSTERK IN METAAL EN PLAATWERK Belgisch metaal- of plaatbewerkingsbedrijf Slabinck nv is uw geknipte leverancier van metalen platen en afgewerkte metaalproducten. Dat bewijzen onze uitstekende reputatie, 6 generaties ervaring en 100 vakkundige medewerkers. Wij garanderen kwalitatief hoogstaande oplossingen. Reken dus op ons voor onberispelijk plaat-, las- en lakwerk: van eenvoudige platen tot high tech-producten, volledig in huis gemaakt en razendsnel geleverd.

Gilbert Pascal
KANTINE KSK Steenbrugge

Welkom bij Jessika!

lingerie ultime
poulesmoules
dientjes
devos
wdm
asap bvba schildpad
2thact
2bffc3b96a284f48b616ee27ab380d27_ico.png
bottom of page