top of page
KSKSteenbrugge.jpg

KSK is making history

In het voorjaar van 2019 kregen vier vrienden het idee om een veteranenploeg op te bouwen op de grondvesten van KSK Steenbrugge. Meteen kregen we veel positieve reacties op ons voorstel en zo werd alles snel concreet. We gaven onze ploeg de naam ‘KSK Steenbrugge Vets’ en schreven ons in bij de veteranenreeks op amateurniveau (www.amateursportvzw.be).

Ons doel is om vriendschap te combineren met enorm veel voetbalplezier. Zo kunnen we met trots melden dat we in een korte tijd een enorm goeie en toffe ploeg bij elkaar gesmeed hebben, elk met zijn eigen ervaring op gewestelijk, provinciaal en zelf nationaal niveau.

Onze betrachting is om steeds de 1ste, 2de als 3de helft winnend te kunnen afsluiten. Dit jaar hopen we bij de eerste 8 te eindigen, maar wat ons nu al geleerd heeft is dat deze reeks niet te onderschatten is. Elk jaar een stukje sterker worden, daar willen we naartoe streven!

Ook willen we ons onderscheiden naast het veld. Zo willen we elke speler, supporter en aanhangsel zoveel mogelijk vertroetelen. Daarom zorgen we voor warme hapjes na elke thuismatch op vrijdag, trakteert onze voorzitter op tijd en stond en zorgen we voor een aangename sfeer verzorgd door DJ Dirk die elke vrijdagavond paraat is. Ook sponsors willen we mee betrekken in ons gebeuren en mogen gratis deelnemen aan evenementen die wij organiseren. Ook mogen we onze gladiatoren niet vergeten die dit jaar elk een training en polo kregen. Tot slot schonken wij ook een uitslagenbord voor de jeugd uit dank voor de warme ontvangst van KSK Steenbrugge zelf.

Om dit alles financieel rond te krijgen deden we beroep op enkele hoofdsponsors: daarom een grote dank aan Hotel Jan Brito, Loontjes en Lagast, Tri Account, Willem Cauwels, Duncan Maenhout en Mario Renodyen. Zonder jullie zou dit alles onmogelijk zijn! Ook organiseren we evenementen waarbij iedereen uiteraard welkom is! Met de opbrengst kunnen we blijven onze spelers, fans en aanhangsels vertroetelen. Want daar gaat het bij ons om: voetbalplezier en vriendschap. Daarom onze leuze:

We play! We win! We drink!

#KSKVets
#NoSweatNoVets
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
2bffc3b96a284f48b616ee27ab380d27_ico.png
bottom of page